Vul jezelf luxe op met een Omega Replica

Vertelt de naam Bérénice Marlohe u iets? Niet goed? Misschien herinner je je nog wie deze Franse beroemdheid is, als ik je vertelde dat ze het lijfje was in de film Skyfall. Als je de James Bond-film hebt gezien of je weet niet wie ik het heb over naar de foto hierboven te kijken. Om helemaal eerlijk te zijn, is ze in deze post niet omdat ze het laatste bondemeisje of iets dergelijks was, maar omdat ik werd getroffen door haar prachtige accessoire, het replica horloge van Omega De Ville Ladymatic.

Sommigen post geleden sprak ik over een Omega uit de Ladymatic-collectie die de mooie en elegante Nicole Kidman droeg. Een van de verschillen tussen Nicole’s horloge en deze is dat de andere parels heeft. Het ontwerp dat Bérénice heeft is van handmatige beweging, het wordt gevormd door roze goud van 18 karaat, ronde diamanten, een riem van leer (wit of zwart) met gesp van rood goud en zoals altijd een glas gemaakt met saffierglas. Dit is ongetwijfeld een compleet en prachtig horloge voor een gala of elke gelegenheid die elegantie, glamour en luxe vereist.

Vind je dit horloge leuk of een ander uit de Ladymatic-collectie? Denk niet twee keer na en koop een Omega replica voor een betaalbare prijs dan het origineel en in je zak.

Omega De Ville Ladymatic Replica Horloges
Omega De Ville Ladymatic Replica Horloges

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *