Verkleed je als Taylor Lautner met een IWC Replica, pak en vlinderdas

Taylor Lautner IWC Replica

Taylor Lautner, beroemd om zijn rol in Twilight, heeft aangetoond dat wanneer hij zich goed moet kleden voor een act, zijn accessoires een IWC replica horloge zijn. Kostuum, vlinderdas en een prachtige IWC waren de verkiezingen van Lautner om het gala van de Golden Globe Awards bij te wonen.
Van de coogonisten van Twilight lijkt Lautner degene te zijn die minder geluk heeft, en is dat de laatste tijd alleen maar nieuws is geweest voor het verschijnen op een lijst van Taylor Swift-paren. Sinds het einde van CrespĂșculo heeft de acteur niet veel geluk gehad met de papieren die ze hem hebben aangeboden.

Taylor Lautner weet hoe dan ook dat een groot deel van zijn populariteit op dit moment te danken is aan zijn mooie uiterlijk en daarom geeft hij om zijn imago zowel tijdens het trainen om een goede conditie te hebben als zich aan te kleden om te pronken. .

Verkleed Een IWC Replica Om Te Gebruiken Als Taylor Lautner

De keuze voor een IWC horloge voor Taylor lijkt goed. Dit merk wordt meestal gekozen voor jonge en mooie beroemdheden die een replica horloge nodig hebben dat voor klasse en elegantie zorgt zonder al te ver weg te zijn van het vooraf bepaalde.

Daarom zou ik willen zeggen dat een IWC replica een perfect horloge is om naar een bruiloft of evenement te gaan waarin een jonge man iets formeler moet dragen, zoals een pak. Hoe zit het met de vlinderdas, het is een kwestie van smaak, als je het nu niet durft, wanneer ga je het dan doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *