Rolex Daytona 50th Anniversary Replica Horloge

Nep Rolex Daytona Anniversary 50th

Ik kon het nep horloge van Rolex Daytona 50th Anniversary niet laten gaan zonder een video review en ik moet mijn dierbare buurman bedanken voor het feit dat hij mij de gelegenheid heeft gegeven om dit te doen. Als ik op dit moment in de replica Rolex Daytona-horloges zou kijken, zou ik dit stuk zeker in gedachte hebben, simpelweg omdat het zo nieuw en helder en duidelijk is dat het de moeite waard is om het te proberen. Hoewel de prijs van de echte astronomisch is, zou ik er nog steeds een draai aan geven, omdat de meeste mensen geen idee hebben dat deze baby meer dan $ 50.000 kan kosten.

Goede markeringen en markeringen en bruine chronografen op deze ijsblauwe wijzerplaat. De bruine keramische look-a-like bezel doet het ook, dus voor een minder dan $ 200 Rolex nep horloge dat overeenkomt met een origineel van meer dan $ 50k, zeg ik tot nu toe zo goed. Behuizing is volledig gepolijst en de geschroefde duwers en kroon zien er ook goed uit. Krasbestendig kristal zit goed op de behuizing. Reden: ik zeg dit is dat ik uit mijn ervaring heb beseft dat als het gaat om Daytona replica horloges het krasvaste kristal behoorlijk lastig is en niet vaak gelijkmatig op de behuizing zal worden geplaatst. Dit ziet er behoorlijk raar uit en het is een duidelijke give-away voor het getrainde oog. Het steekt soms meer naar de zijkant dan het andere en het is niet ge√ęgaliseerd. Controleer altijd dit detail wanneer je op de markt bent voor een nep Daytona-horloge. Dit is het nieuwste Daytona-model van Rolex, dus het zal een paar jaar behoorlijk populair zijn. Ik weet het zeker en hoewel ik misschien maar een of twee verzoeken van jullie heb ontvangen over dit specifieke model, denk ik dat het in populariteit zal groeien In de jaren die komen. Om de een of andere reden verouderen de Rolex replica horloges tegenwoordig als wijn en worden ze interessanter naarmate de jaren verstrijken dan wanneer ze voor het eerst verschijnen. Ik denk dat dit ook hier het geval zal zijn en ik ben blij dat ik je dit horloge nu mag laten zien voordat het populairder wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *