Replica Rolex Day Date: Een klassiek uurwerk uit het begin

De Rolex Day-Date is een horloge dat zelfs geen introductie nodig heeft. Het werd in 1956 uitgegeven als de eerste horloge van de horloge met een dag en een date functie. Geen wonder dat dit een timepiece was die een directe klassiek werd geworden, gekozen door vele beroemde en extreem rijke mensen. Maar omdat we niet allemaal vies rijk zijn, is een goede kwaliteit Rolex Day Date replica de beste optie.

Tijdens de tentoonstelling Baselworld 2013 introduceerde Rolex een aantal nieuwe variaties aan hun geel en witgouden Day-Date modellen. De replica Rolex Day Date horloges hebben riemen gemaakt van krokodil leer met logo en Rolex warmte reliƫf, net als de originele en in verschillende kleuren. Het logo is gesneden in 18k geel vergulde inzetlap.

Andere opvallende kenmerken zijn een zelfwikkelende waterdichte chronometer met de datum en een cycloplens daarboven en de oesterzak die bedoeld is om inwendige stukken te beschermen tegen water, stof en druk. Het glas is gemaakt van saffierkristal en de beweging is kinetisch. U moet weten dat u onberispelijke replica Rolex Day Date horloges in onze collectie kunt vinden die het Zwitserse mechanisme hebben, de top van onze creaties.

U kunt er zeker van zijn dat de replica Rolex Day Date horloges die wij aanbieden, zorgvuldig worden samengesteld om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Hoewel u niet belachelijk duur designer horloges kunt veroorloven, betekent dit niet dat u geen stijlvol en stijlvol persoon bent. En een replica Rolex Day Date is de perfecte aanvulling op uw garderobe.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *