Replica Horloges Panerai Luminor van Sylvester Stallone

Replica Horloge Panerai Luminor Sylvester Stallone

Als je houdt van Italiaanse horloges en de zee, zul je genieten van het Panerai Luminor replica horloge. Panerai-horloges hebben eigen mechanismen, en hoewel ze momenteel in Zwitserland worden vervaardigd, is hun oorsprong in 1860 in Florence, Italië, bakermat van stijl en goede smaak.

Het replica horloge Panerai Luminor werd beroemd in Italië tijdens de Tweede Wereldoorlog, omdat het dankzij de grote precisie het officiële horloge was van de Marina Real Italia duikers. Dit horloge houden we van omdat het een kam heeft om de kroon te sluiten en zijn strakheid te verzekeren, erg belangrijk als je van de zee houdt en niet zonder een horloge wilt.

Het replica horloge Panerai Luminor was ook het officiële horloge van de Italiaanse militaire marine tot 1993, toen de horlogefabrikant vanwege kostenproblemen besloot om zijn horloges ook aan te bieden aan het civiele publiek. Vanaf dat moment begon hij zichzelf te verkopen in luxe horloges en juwelen in het land, en het was in Rome waar Sylvester Stallone hem in 1995 ontdekte tijdens het filmen van de film “Daylight”.

De acteur Sylvester Stallone hield van het horloge van Panerai Luminor op zo’n manier dat hij een reeks met zijn “Slytech” -logo opdroeg om aan zijn vrienden te geven. Stallone blijft vandaag trouw aan het merk en veel andere beroemdheden worden ook met hun Panerai Luminor gezien op persconferenties, feesten of in hun vrije tijd, zoals Arnold Schwarzenegger en Bruce Willis.

Dit is hoe dit fantastische horloge modieus werd en een van de meest gewenste horloges werd, zoveel dat dankzij het succes veel horlogemakers opnieuw grote horloges introduceerden in de stijl van Panerai Luminor. Momenteel behoort het bedrijf tot de Richemont-groep en produceert het niet alleen horloges van zijn eigen productie, maar maakt het ook jaar in jaar uit beperkte series.

Als u hetzelfde horloge als Stallone wilt hebben, maar u wordt tegengehouden door de hoge prijs, hebben we in onze winkel een Panerai Luminor replica horloge dat hetzelfde is als het origineel en toegankelijk is voor uw portemonnee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *