Replica Cartier Tank Americaine, een fashionista accessoire

Een paar dagen geleden op een modeblog maakte ik een artikel over Lindsay Lohan en een accessoire dat ze droeg. In dat artikel heb ik laten zien hoe verbaasd ik was dat ik me dat mooie en roodharige onschuldige meisje herinnerde dat ik was en wat het nu is. Het is heel triest dat mensen zich laten meeslepen door materiƫle dingen als ze zoveel geld hebben dat ze niet weten wat ze ermee moeten doen.

Replica Horloges Cartier Tank
Replica Horloges Cartier Tank

De waarheid is dat deze beroemdheden vaak de afgunst zijn van al diegenen die van mode houden, ik zeg het niet voor mij, maar wie zou geen accessoires van de beste en meest gerenommeerde modehuizen willen hebben? In dit geval leert Lindsay ons een van zijn vele en zo dure accessoires, het is Cartier Tank Americaine horloge. Een echt delicaat en vrouwelijk horloge vanwege de vorm van het “lichaam” en de grootte van de armband. Een ander aspect dat het zo vrouwelijk maakt, zijn de prachtige en veel gewenste Bezel-diamanten die het lichaam van het horloge omringen. Ik ben dol op witgouden horlogesĀ replica, ik denk dat ze minder aandacht trekken en ook gemakkelijker met kleding gecombineerd kunnen worden.

Ik kan me voorstellen dat velen na het lezen van dit bericht vertrokken zijn met het idee dit horloge te krijgen, net als ik. Hoewel ik weet dat mijn salaris helemaal niet lijkt op dat van beroemdheden en daarom het niet kan kopen. Maar een moment … wat we kunnen doen is een Cartier replica aanschaffen voor een veel lagere prijs en in onze zak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *