Patek Philippe Calatrava Nep Horloges Foto Review

Gele gouden nep Patek Philippe Calatrava horloge. Het is een klassieker, iets wat je oma de afgelopen 30 jaar zou dragen. De overgrote meerderheid van de nep Patek Philippe horloges volgt nog steeds deze klassieke vintage lijn en om een of andere reden lijken ze nooit uit de mode. Vintage stukken zullen altijd hun plaats hebben in ons dagelijks leven en zeker een replica, Patek Philippe, zal daarvoor kwalificeren.

ReplicaKopen-Patek-Philippe-Calatrava-Replica-Horloges

Patek Philippe Calatrava Nep Horloges Foto Review

Het is simpel als ze krijgen en het heeft die kleine seconden hand om 6 uur, hoewel ik niet een grote fan van de tourbillon inscriptie daar ben. Het zou me daar niet in mijn mening moeten zijn.

Leuk geelgoud op de behuizing. De handen en markers en cijfers hebben ook een goede gele vergulding en ze houden gewoon die sleutels eenvoudige en stijlvolle gevoel. Het is een middelgroot geval niet zo zwaar als de nieuwere modellen natuurlijk.

Ik vind het aantrekkelijker voor oudere jongens en ik zeg dit misschien omdat ik dit stuk voor jullie moet herzien omdat een van mijn oudere oudere vrienden het heeft gekregen en vriendelijk was om me een paar foto’s en een korte video van het. Replica Patek Philippe horloges zoals deze zijn een zeldzame scène, dus tenzij je je horloges kent, vind je jezelf aan het starren zonder te veel echte gedachten over het.

Het wordt aangedreven door een automatische zelfwikkeling Japanse beweging die betrouwbaar en nauwkeurig is en altijd een goede keuze is. Doorzichtige achterkant laat het zien en de rotor is mooi gegraveerd.

Ik ben nog steeds een beetje pissed bij de toubril inscriptie op de seconden hand maar dat is alles wat ik zou moeten doen bij deze Patek Calatrava replica. Bekijk meer foto’s en voel je vrij om me je gedachten erover te geven.

Replica Patek Philippe Calatrava Horloges
Replica Patek Philippe Calatrava Horloges
Patek Philippe Replica Horloges
Patek Philippe Replica Horloges
Nep Patek Philippe Calatrava
Nep Patek Philippe Calatrava

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *