Omega Speedmaster Moonwatch Replica

Replica-Omega-Speedmaster-Moonwatch

Dit is een Omega Speedmaster Moonwatch replica die een vriend van mij in het voorjaar heeft. Ik heb eerder een recensieartikel geschreven en onlangs gestopt over de foto’s die ik tegelijk heb genomen. Ik denk dat er geen betere tijd dan dit is om een foto Omega Moonwatch review te plaatsen, zodat u hier de volledige set Omega Speedmaster reviews hebt. De Moonwatch verdient het, vertrouw me erop! Zelfs als je niet de grootste Omega fan bent, ben je er zeker van dat je ermee akkoord gaat. Sprak met mijn vriend over het horloge en hij is er echt van en draagt het dagelijks aan.

Omega Speedmaster Moonwatch Replica Horloges

Dit is een zeer eenvoudige dagelijkse slijtage replica horloge. De Omega Speedmaster Moonwatch is erg populair onder de replica horloges, veel omdat het een heel goed verhaal achter heeft en het feit dat veel mensen simpele horloges met het juiste uiterlijk zien. De wijzerplaat op dit nep horloge is zeer goed gekloneerd en alle details zoals markeringen, logo’s, markers en handen zijn hetzelfde als op het origineel.

Chronografen worden ook precies zoals op het echte uurwerk gemarkeerd, dus alles is op een snelle blik. Krasvast kristal heeft een lichte koepel en ook de bezel markeringen. Gepolijst roestvrij stalen behuizing is voorzien van een Japans automatisch mechanisme, er is een Omega-logo op de kroon en de armband is een goede kopie van het origineel.

Alle exterieur details en gekloonde bits en stukken maken dit stuk voor een echte in een oogopslag voorbij. Natuurlijk zal iemand die meer kent, meer sceptisch zijn en er een beetje snel uitzien, want de Omega heeft zijn eigen hoge kwaliteit glans. Maar dan weer, hoeveel mensen kent u dat dat goed? Achterkant heeft misschien geen goede gravures, maar niemand ziet het eigenlijk.

Over het geheel genomen moet ik zeggen dat ik blij ben met de looks, details en meestal de prijs van dit horloge, omdat het een zeer betaalbaar stuk is. Hier zijn nog een paar foto’s om deze Omega Moonwatch review te herhalen, geniet ervan en laat me weten wat je ervan denkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *