Omega Constellation Replica Horloge

Omega Constellation Replica

Het horloge ziet er goed uit, het is een beetje aan de lichte kant maar nogmaals, ik weet niet zoveel over het origineel en het is geen degelijk horloge, maar eerder een stijlvol, gemakkelijk te dragen werk uit de jaren 70. Wijzerplaat heeft verschillende kleuren imitatie-stenen die ik mijn vader eerder heb gevraagd als hij zich comfortabel zou voelen. Toch vindt hij het leuk. Het is een Omega Constellatie Quartz replica omdat het een batterijgevoede beweging heeft.

Geel vergulde bezel ziet er goed uit en heeft de juiste glans. Armband is ook goed gekloond en lijkt precies op het origineel. Crown is klein en stijlvol, maar erg in toon met het hele horloge. Logo op de vouwsluiting en goede gravures op de achterkant van de behuizing maken dit replica horloge goed gedaan als het gaat om donsdetails. Het origineel kost ongeveer 4k voor de Quartz-beweging die mijn vader nooit zou betalen, dus dit is een goed alternatief voor hem.

Hij draagt het bij verschillende gelegenheden en hij is er echt dol op. Ik zal je vertellen dat het niet de flash is om een echt type horloge te zijn, maar als je op zoek bent naar deze stijl en een Constellatie replica, dan is dit een goede keuze, omdat ze in zoveel variaties komen dat je iemand zou moeten zijn die echt kent dit model uit het hoofd en realiseert zich dat het niet echt is. Geniet van de video en geef me je mening erover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *