Mario Lopez Met Replica Panerai Horloge

ReplicaKopen-Mario-Lopez-Panerai

De ster van Mario Lopez is de laatste jaren aan het stijgen. De voormalige Saved By The Bell cutie is nu de volwassen hottie die America’s Best Dance Crew en Extra hosts. Onlangs, tijdens het interviewen van tienersensatie Selena Gomez voor een segment op Extra, speelde Mario een Panerai Luminor replica horloge. Is dit onderdeel van zijn strategie om zich te vestigen als Hollywood A-lister, of is hij gewoon een man met verfijnde smaak? Hoe dan ook, we zijn blij om Mario te verwelkomen in de elite club van luxe replica horloges die beroemdheden bezitten.

Panerai is een zeer elegant merk, dus het is interessant en verfrissend om zo’n manlijke man te zien zoals Mario een Luminor replica draagt. Terwijl we van zijn horloge houden, moeten we ook zijn waardering voor zijn spierlichaam, armwapens en jongensachtige kuiltjes tonen. Ryan Seacrest, een andere bekende Hollywood-gastheer en mooie man, is ook bekend als een Panerai fan. Zelfs als je niet met Ryan’s haar bent geboren of geen uren hebt om met Mario de sportschool te raken, kunt u hun sexy stijl nog steeds delen door een replica Panerai horloge te kopen.

Mario’s Panerai Luminor is een van onze favoriete replica horloges nederland. Het heeft een onmiddellijk herkenbare geborstelde stalen kroon, een vaste behuizing, een vergroot datum display, een koepelglas van een kristalglas van een kristalglas, een 42 uur energie reserve en een zwarte wijzerplaat met super zichtbare lichturen. Net als alle Panerai’s is het ook geweldig, duurzaam en betrouwbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *