IWC Portofino Replica Horloges

replicakopen-portofino_iwc

Als u premium merkhorloges hebt onderzocht, dan is het kans dat u het IWC-label overkomt. IWC staat voor International Watch Company en is gevestigd in Schaffhausen, Zwitserland. Het merk is sinds de late 1800’s onder een andere voorgaande naam en door de tijd die het bedrijf actief is hebben ze een groot aantal horloges onder veel verschillende collectienamen geproduceerd. Een van de meest populaire van deze is de Portofino familie van horloges, en dit is wat dit bericht zal bespreken.

Wat echt de Portofino replica horloges onderscheidt van andere horloges die door IWC zijn gemaakt, is de band die het horloge heeft. De meeste andere horloges die u heeft onderzocht of overwogen, hebben een eenvoudige en gewone stalen armband, maar dit is niet het geval bij de Portofino. Dit horloge heeft eerder een flexibele stalen armband (zie afbeelding hierboven), waardoor de eindgebruiker veel comfort krijgt wanneer het horloge langere tijd gedragen wordt. Deze armband voelt zich niet alleen comfortabel om te dragen, maar is ook extreem slank en aantrekkelijk en voegt bij aan de exclusiviteit die dit horloge draagt.

Daarnaast is het profiel van de horlogeblok zeer slank en slank, in combinatie met de armband en dit heeft het totale gewicht van het horloge verminderd. Het gewicht is een veel kritischer factor in het horloge dat nu wordt gemaakt dan het ooit was. Door dit thema slank en slank aan te passen, zijn de horloge handen en ook de details op de rand van het gezicht ook fijn, waardoor het gestroomlijnde gevoel van dit bepaalde tijdstuk wordt vergroot. Het geborstelde detail op de wijzerplaat is een van mijn persoonlijke favoriete eigenschappen van de Portofino. Door dit geborstelde effect verandert de kleur van de wijzerplaat licht enigszins in verschillende lichtomstandigheden.

Wanneer alle factoren worden overwogen, als u een replica horloge zoekt, dat slank, slank en stijlvol is, maar die niet compromiseert op kwaliteit en comfort, dan moet de IWC Portofino replica een serieuze overweging zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *