Hublot Luna Rossa Zwitsers Replica Horloges

Het is tijd voor een foto-recensie van dit replica Hublot Luna Rossa horloge, dus kom eens kijken en zie wat foto’s uit verschillende hoeken die u helpen om een beter algemeen idee op dit stuk te krijgen. Hublot replica horloges hebben een goede rang in populariteit en ik krijg altijd veel vragen en opmerkingen over verschillende modellen.

Hublot Luna Rossa Replica Horloges

Sommigen van jullie zijn op zoek naar de meer prachtige Hublot nepĀ horloges, maar we kunnen niet altijd goed uitziende en goede kwaliteitstukken vinden, speciaal op meer verfijnde modellen. Deze replica Luna Rossa is echter ook populair en het is een van de makkelijkste stukjes om te zien in goede looks en goede kwaliteit.

Origineel komt in een zwarte hoesje, maar ik heb de roestvrijstalen voor deze nep Hublot doelbewust gekozen omdat ik het contrast beter met de tas, de ring en de rubberen band beter wil. Geborsteld en gepolijst roestvrijstalen behuizing ziet er goed uit en de binnenkoffer is ook van goede kwaliteit. Bezel is zwart geplateerd roestvrij staal en zoals ik al eerder noemde over deze modellen is het vinden van een keramische behang als op het origineel erg moeilijk omdat bijna alle Hublot replica’s dezelfde stalen hebben.

Hublot handelsmerk schroeven zijn goed rond en dit is een belangrijk detail dat je altijd goed moet kijken. Geruite vlaggenpatroon is goed gekloond, je hebt een kleine secondenhand om 6 uur en het militaire uur om 3 uur. 9 uur chronograaf functioneert als stopwatch, zodat u al drie de chronografen op dit model kunt werken, ook al is het een Quartz (batterij run) Japanse beweging. Merkers, markeringen en handen zijn correct op de wijzerplaat en de secondenhand heeft het Hublot-logo.

Logo is ook aanwezig op de kroon en de pushers passen bij het origineel. Rubberband is van goede kwaliteit en flexibel en duurzaam. Hublot is een van mijn favoriete merken en deze rubberen bands houden jarenlang, zelfs wanneer ze dagelijks worden gedragen. Achterhoes heeft regelmatige Hublot Big Bang gravures en het is ingeklemd zoals het echte stuk zou zijn. Er is ook de rode Luna Rossa-markering in de rubberen band zo goed, althans deze replica Hublot heeft veel elementen van het origineel en het is een mooie kopie. Bekijk meer foto’s en geef me uw gedachte over dit model.

Replica-Hublot-Luna-Rossa-Overzicht

Hublot-Replica-Horloges

Hublot-Horloge-Bekijk-zijaanzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *