Cartier Rotonde Replica Horloges

Praten over Cartier replica horloges reviews maken een serieuze terugkeer op mijn blog. En ze doen het in stijl, van hen allen vond ik het geweldig om terug te komen met een van de nep Rotonde de Cartier horloges. Natuurlijk, niet alleen maar, maar een vliegende tourbillon Cartier Rotonde replica. Misschien is het niet nodig, maar ik zal het voor de hand liggen – het is geen echte tourbillon, want er zijn geen replica Rotonde de Cartier horloges of andere replica’s voor die kwestie die een feitelijke tourbillon complicatie hebben, het zou erg moeilijk zijn om te kopiëren En het zou de prijs door het dak rijden. Hoe dan ook … Nou, ik praat erover en je leest erover, maar ik heb ook goede foto’s om het te bewijzen. Dit is mijn eerste Cartier Rotonde fake watch review en ik zag het eerste moment dat ik de doos opende, waarom ik het niet kon verzetten om het te krijgen.

Replica-Horloges-Cartier

Replica Horloges Cartier Rotonde – Foto Review

Het is eigenlijk een Cartier Rotonde Tourbillon replica horloge en de originelen gaan voor meer dan $ 100k voor dit model. Ja, er is geen foutfout daar en er zijn variaties van het model goed boven $ 200k geprijsd (koude rillingen in mijn ruggengraat).

Ik weet niet van jullie, maar ik verwacht niet dat je een full-on kloon van meer dan $ 100k horloge voor minder dan $ 250 verwacht. Maar ik verwacht altijd goede kwaliteit voor mijn geld, dus ik ben blij dat ik nog een keer naar mijn intuïtie en zintuigen luisterde. Zoals u kunt zien in de onderstaande foto’s is dit een geweldig kwaliteitsstuk dat in een aantal erg leuke details en functies past. De Cartier Rotonde Tourbillons komen in vrij veel variatie maar ik zal zeggen dat de meeste van hen de romeinse cijfers over de wijzerplaat hebben aangezien deze alleen maar 12 uur is.

Het is een Cartier-gezicht dat zeker en ook heel mooi is met dat zwart-witte cirkelpatroon. De belangrijkste focus hier is de 6 uur tourbillon imitatie, die letterlijk een van de beste is die ik in de replica horloges wereld heb gezien en dit is een Japanse auto beweging jongens dus zelfs geen Zwitsers. U kunt zien dat er zoveel goede details zijn in de replica tourbillon opening als het voorste zilveren stukje handelt als een kleine seconden hand, terwijl het vergulde stukje eronder de tourbillon beweging nabootst.

Het ziet er zo cool uit want er is ook de lentebeweging achter die twee, zodat je een heel uniek bewegingseffect van het hele stuk krijgt. Dan krijg je een volledig gepolijst rozengouden hoesje en een kwalitatief goede zwart-alligator imitatieleerbandje in een eenvoudige Cartier roos vergulde sluiting. Weinig mensen hebben de geringste aanwijzing over dit horloge en de kwaliteit is er om dit te handhaven.

Het is een pretentieus stuk dat ik er mee eens en je moet het goed accessoriseren, maar voor wat het de moeite waard is en de looks, is deze Cartier Rotonde replica een echt goede verzameling toevoeging, speciaal dat het een goed formaat (medium tot groot) geval is. Bekijk hieronder meer foto’s en laat me je gedachten weten, want tot nu toe ben ik echt onder de indruk van dit nep Cartier horloge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *