Breitling For Bentley Tourbillon Replica Horloge

Een echt goede vriend van mij heeft me even gerukt om hem een ​​Breitling te vinden voor Bentley Tourbillon replica horloge en een heel goede, dus Josh, deze gaat naar jou toe, mijn vriend. Ik heb uiteindelijk opgegeven en begon rond te kijken naar mijn favoriete replica horloges websites voor een goede nep Breitling voor Bentley Mulliner Tourbillon die van goede kwaliteit is en het geld waard is.

Het duurde een tijdje om te maken met het feit dat ik geen 1 op 1 kloon op dit model vind, simpelweg omdat het een ingewikkeld gezicht heeft en de tourbillon te moeilijk is om te repliceren. Dus ik keek naar het goede gedeelte en dit is waar ik vandaan kwam.

Dit is eigenlijk hetzelfde gezicht Breitling Tourbillon nep horloge vindt u op bijna alle websites voor dit model. Het lijkt erop dat ze niet dichter bij het origineel komen voor de voor de hand liggende redenen hierboven. Breitling logo en Bentley bezel zijn goed gedaan en de handen hebben ook de Breitling look.

De 9 uur en 3 uur chronografische achtergrond zijn zeer vergelijkbaar met het origineel. Dit gaat zo ver als je krijgt met de overeenkomsten op de wijzerplaat. Gepolijst roestvrijstalen behuizing heeft een goede dikte en gewicht en de knoppen en kroon zijn goed gedaan. Bruine lederen band met witte steken volgen de Breitling look en de vouwsluiting heeft de juiste gravures.

Aangedreven door een Japanse automatische beweging, het houdt de tijd goed en is ook betrouwbaar. Dus de kwaliteit voor de prijs is hier en de website die ik kreeg als van veilig is voor aankoop. Dit zal uw beste inzet zijn als u op dit punt een Tourbillon Breitling replica zoekt, aangezien de kwaliteit hier getest wordt en in deze gevallen is dit het belangrijkst.

Ik bedoel vrijwel in alle gevallen ik zal kwaliteit kiezen over gekloonde bits en details. Solid horloge dat een fatsoenlijke tijd zou moeten duren, dus kies voorzichtig als je rond dit model zoekt, omdat het vinden van een 1 op 1 exemplaar van dit model nu onmogelijk lijkt. Josh is tevreden met mijn vondst en hij kreeg ook een heel goede prijs omdat we weer meer horloges kocht en 20% korting kreeg op de hele bestelling. Geniet van de video en geef me altijd uw gedachten op het horloge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *