Breitling Chronomat Replica Horloges Kopen

Interessant stukje deze twee-toon replica Breitling Chnonomat horloge is. Het lijkt op iets dat Master Yoda zou zeggen, niet. Toch is dit mijn mening over dit Breitling replica horloge. Kijkend naar de variƫteiten op de Breitling Chronomat replica horloges kan ik je vertellen dat er veel vis in de zee is en de combinaties lijken eindeloos. Zo zijn de originelen en dit model komt goed gekloond in de belangrijke details.

Breitling-Chronomat-ReplicaKopen

Replica Horloge Review – Breitling Chronomat

Omdat het niet een zeer populair nep Breitling model is, en ook de originele Chronomat varianten zoals deze, zal altijd goed uitzien op de hand en kunnen doorgeven voor originelen zolang de kwaliteit goed is en de Breitling replica looks er zijn.

Dial heeft vier mooie alternerende zilveren en witte strepen en de roos vergulde markers doen echt de truc. Handen zijn ook gouden platen en ook de chronografen en de kleine handen. Alleen de 6 uur chronograaf is functioneel en het toont het militaire uur.

De 9 uur en 12 uur zijn alleen voor de show en ze worden van de pushers afgestemd. Pushers hebben een mooie schroefring en zijn zeer in toon met het hele tweetoonthema van dit valse Chronomat horloge. Kroon is ook een insteek en roos verguld. Bezel heeft vier roos vergulde vierkanten, dus algehele het geval heeft een goede balans van roosgoudplating en volledig gepolijst roestvrijstalen bling als u dat wilt.

Ja, bling als dit stuk opvalt, alleen omdat het allemaal volledig gepolijst is als alle stukken op de Breitling Chronomat collectie. De hand van de tweede hand heeft een goede sweep die wordt aangedreven door een Japanse automatische beweging. Armband is bruin alligator imitatie in een echte Breitling-sluiting met alle goede markeringen en gravures.

Achterkant is ook gepolijst en heeft de juiste Breitling markeringen. Voor mij is dit een leuk en ander stuk om te dragen en ik denk dat ik het meermaals wegkom. Zelfs als mensen het vermoeden dat ze helemaal nep zijn, kunnen ze niet echt zeker zijn, omdat het simpel en goed lijkt, net als een origineel, dus ik heb een paar keer gehad toen mannen het niet nep zouden noemen, omdat ze echt niet zeker waren of een nep Kan dit goed uitzien en voelen.

Grappig hoe ik het zeker zou weten als je een van deze baby’s ziet, maar goede kwaliteit, moet je mensen altijd aan het denken dat het horloge echt is. Bekijk de video en laat me weten of u op dezelfde manier bent of als u een andere mening hebt. Uw input is altijd welkom en gewaardeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *